dimecres, 9 de setembre del 2009

Una de freda,... i una altra de freda,... i una altra de freda,...

Sovint les conseqüències (les més lleus, tot sigui dit) de les caigudes surten passada una nit quan ja tot es refreda. Doncs aquest dimarts a l'assaig hem anat rebent les conseqüències de les caigudes de diumenge. De la pinya (de fet,... del folre!),... un vent de baixa quinze dies amb dolor cervical i un lateral amb una falange trencada. Esperem una ràpida recuperació. Ànims als dos!

Del tronc,... una quint que encara espera diagnòstic de la lesió al genoll. Sembla però, que per Sant Miquel no la tindrem en forma. Ja és mala sort, eh!! Esperem que es recuperi el més aviat possible. Ànims, també.

I per acabar-ho de rematar,... Happys, preneu nota. El Titot Negre ja té guanyador. És l'espardenya que estava al final de la pinya i que va provocar la lesió d'un quart. El que semblava una rucada haurà de passar pel quiròfan... i bye bye 2009. Fins l'any que ve, res de castells. Per descomptat, ànims i, en aquest cas, paciència.

Tot i això, el convenciment segueix en peu. El més remarcable de l'assaig d'ahir va ser però la gran afluència de gent (i de gent nova!), a l'assaig. Si seguim en aquesta línia, farem el que ens proposem!

En assaig de dimarts i amb canvis a terços, quarts i quints, 3d7 net fins a dosos amb la sensació que amb una mica de treball en traurem bons fruits. A banda d'això, una molt bona 2d6neta, pd5net, p6 amb pinya amb l'enxaneta fins a la quart i treball amb la canalla menuda. Ah, i una molt bona prova de folre de pilar. "Que nostamos tan mal"

Treball, paciència, confiança i fe en nosaltres mateixos!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada