dimecres, 16 de setembre del 2009

El sudoku del 3d8

En l'assaig d'ahir dimarts, noves proves del 3d8. Perquè ahir era dimarts, tot i que no ho semblés. Gent vinguda d'arreu!! Estudiants d'altres colles que comencen el període lectiu a Lleida, companys del KM0 i les noves incorporacions molt benvingudes del Pla d'Urgell, a més dels molts castellers que van venir van permetre fer un assaig que podríem dir "de divendres". Torre de sis neta amb l'obligat canvi per dissabte, poms de dalt, un quatre de sis net amb l'estrena a l'assaig d'un terç vingut de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i un pilar de sis amb folre (el primer que fem!!) van ser algunes de les proves destacades.

Anem de cara a Sant Miquel i de cul amb el 3d8... Intuïm que està al tombar la cantonada però estàvem mal acostumats a que sortís rodó! Si pensem una mica més enllà,... si no hi ha 3d8 no hi ha 3d9f. Això que sembla tan lògic és el primer que hem de tenir clar. Hem de treballar i configurar el 3d8 de la manera més segura possible i que ens ofereix les millors garanties. La cirereta vindrà tot seguit.

Ahir un tres de set SENCER amb els terços a segons que va apuntar molt bones maneres. La única pega és que es va obrir massa aviat. Això amb un pis més s'accentua. De moment les opcions han passat per reforçar el pis de quarts i pujar una habitual d'aquest pis a quints. De les altres dues proves, un 3d7net fins a dosos amb la canalleta pujant que va evidenciar que aquest nou tronc pesa més i que s'ha de treballar més tancat des de segons (ja s'obrirà!). I per acabar, un molt bon 3d6net per seguir polint detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada