dimecres, 23 de setembre del 2009

Les desgràcies mai vénen soles ( o de com tancar a l’hora el circ...)

Doncs això, com diu un vell adagi popular, quan un està de pega, fins amb els collons ensopega!

Ahir, només començar l’assaig, nova notícia desalentadora: en Fraret, un dels terços del tres de vuit i de la possible torre de vuit, ens apareix amb el dit embenat. En un accident laboral s'ha trencat el dit i li han hagut de posar punts de sutura. Au, la seguim ballant... Si fins ahir el 3/8 era un sudoku, ara ja no se sap que és, potser uns mots encreuats signats pel Màrius Serra... Esperem però, que no li impedeixi assajar durant la setmana ni actuar diumenge!

Tot i això, les proves de l’assaig d’ahir, que no va ser tant concorregut com el de dimarts passat, però deu n’hi do, van anar molt bé. La canalleta sembla afinada i totes les proves que varem fer de l’estructura del tres, i molt especialment la última, van anar molt bé. Fins i tot, una bonica prova amb el folre del tres de nou a terra en que es va haver de treballar més aviat poquet.

Una torre de sis neta i un pilar de cinc net, certifiquen la confiança que hem agafat amb aquestes estructures i plantegen pocs dubtes a l’hora de portar-los a plaça diumenge vinent. El quatre, amb els canvis que es vulguin també dóna totes les garanties necessàries. Només cal que “aplomem” el tres i podrem oferir a Sant Miquel els tres castells de vuit que es mereix.

Parlant del tres i de les voltes que li estem donant, ahir, un pas més a la feinada que comporta, amb una última prova que realment ens va deixar un bon regust i la sensació d’haver fet la millor prova P.S. (post sabatilla). Un canvi als pisos inferiors i la certesa demostrada que els altres canvis a quarts van donant el fruit que se n'espera, van fer que el castell pugés força asserenat, i el que és més important, quadrat i sense perdre-li la mida. Es van col·locar els dosos sense cap mena de problema. A més, els problemes que estàvem patint a les baixades, ahir no van aparèixer en cap moment. Una prova il·lusionant i encoratjadora.

Ara, expectants per l’assaig extraordinari de dijous a les 21:00, on, si hi ha la assistència esperada, es podran fer les proves imprescindibles de pinyes, folres i més treball amb el pilar.
Som-hi tots, una empenteta més i cap a l’assaig dijous!
Ah! I això que ahir jugava el Barça...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada