dilluns, 21 de setembre del 2009

Propera parada: Sant Miquel

Fa dies que no actualitzem el bloc i han passat força coses d'ençà. Vic va ser la darrera actuació abans de Sant Miquel. Per més que haguem posat data a un hipotètic 3d9f a l'1 de novembre, no hem d'oblidar que l'actuació més important de l'any és la de Sant Miquel. A casa nostra, amb el nostre públic incondicional.

L'assaig de divendres va ser d'aquells que, tot i un parell de bones proves, te'n vas a casa amb la il·lusió que la màxima no contrastada de "Assaig de merda, actuació de collons" es compleixi. De fet, no va ser un mal assaig per les proves sinó per sensacions (a aquestes alçades de temporada, potser et crees expectatives estratosfèriques d'assaig). De totes maneres, 4d7net fins acotxador, 3d7net fins dosos dues vegades, 3d6net lleuger, pd5net, 2d7f,...
La sensació és que el quatre està llest tot i els múltiples canvis que hem fet durant tot l'any. Això segurament fa que no sigui tan "bonic" com altres èpoques. La torre també sembla llesta per posar-la sobre un folre. Caldrà compactar-lo bé i que els terços treballin còmodes. I el 3,... potser és el que ens donarà més brega. Tenim tres assajos per agafar-li les mides.

Pel que fa a l'actuació de Vic,... pràcticament només bones notícies. Amb el 4d8,... l'anècdota de que ja només hi ha un casteller que ha descarregat tots els castells de vuit de la colla. La torre, que presentava canvis a terços, va ser lluitada però amb èxit. I un cinc lent però efectiu per tancar les tres rondes. En ronda de pilars ens llencem amb el pilar de sis. Queda carregat amb una caiguda dolça i la sensació de que està per descarregar.

Ja queda menys,... dimarts, dijous i divendres, TOTS A ASSAJAR!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada