dijous, 3 de setembre del 2009

Ja tenim data! 1 de novembre, Tots Sants

Dimarts a l'assaig, el Cap de Colla, amb veu de crear expectatives i de recollir reaccions a la notícia, anunciava que ja li havíem posat data a l'objectiu.
I aquesta no és altra que l'1 de novembre, per la Diada de Tots Sants dels Castellers de Vilafranca. Fa 11 anys, en aquesta mateixa plaça i diada vivíem una de les pitjors patacades (i mai tan ben dit) de la nostra història. I no va ser per un castell nostre, sinó per un infructuós intent de 3d10fm dels amfitrions que es va desfer esclafant literalment alguns castellers de la nostra colla.
És el moment de canviar la història, d'esborrar els mals sentiments que ens porta recordar aquell moment. Ja ha passat prou temps com per capgirar la memòria col·lectiva.
D'aquí a aquell dia hi ha molta feina. Per començar, necessitem molta i molta gent. Ja s'estan fent moviments publicitaris tant de difusió oberta com de proximitat. En breu, us els explicarem.
La feina tècnica pel que fa a l'objectiu concret, caldrà que se centri en perfilar un bon tronc de 3d8 que es pugui posar a sobre de la pinya. Així doncs, depurar petits errors o vicis, perfilar detalls,... Pel que fa al folre i la soca, caldrà fer un esforç gegantí en formació tant dels que estan al peu com dels que pugen. És per això que caldrà fer tantes 2d8f com sigui possible i tants folres de tres a l'assaig com puguem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada