dimarts, 25 d’agost del 2009

I després del 2d8f, què?

Aquest era el títol de la xerrada que va tenir lloc al local dels Castellers de Lleida el 28 de maig de 2009. Responsables tècnics de colles "mitjanes" que han anat més enllà del 2d8f ens explicaven què havien fet ells un cop assolit el primer castell folrat. La consolidació de les estructures de vuit pisos, la renovació de troncs i de folre, la constància i paciència en l’assaig i una adequada mobilització social van ser les idees transmeses per seguir celebrant èxits a plaça.
Dilluns 24 d'agost, en el decurs d'una reunió tècnica per encarar el tram final de temporada, un servidor va llençar sobre la taula la mateixa pregunta sobre la qual girava la xerrada del maig. Tot i no haver assolit enguany el 2d8f (encara), quin castell us agradaria treballar per portar a plaça. No es tractava d'una pregunta per descartar res sinó copsar les il·lusions i percepcions respecte el que podria ser el nostre proper pas. El resultat de la "votació informal" va ser:
- Consolidar les estructures (4d8, 3d8, 2d8f) = 1 vot
- 5d8 = 1 vot
- 4d8a = 1 vot
- 3d9f = 6 vots
Al cap i a la fi, els quatre objectius són prou complicats, essent el primer quelcom imprescindible per assolir qualsevol dels altres tres. La idea és treballar totes les estructures de vuit pisos i no descartar res. De totes maneres, va semblar que la idea era que si es reunia un nombre suficient de gent a la soca (300 persones) ens podíem plantejar dur a plaça un "Tres de nou amb folre" l'1 de novembre per Tots Sants a Vilafranca.
Així doncs,... camí del 9, esperem fer de diari de ruta d'aquesta complicada empresa i que arribi a bon terme... SOMNIEM DESPERTS?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada